Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 ноември

Ще усещаме напрежение

03.11.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Оферти за нова или допълнителна работа ще ви мотивират да покажете уменията си. Промените, каквито и да са, няма да се случат веднага, защото няма да зависят само от вас. Ако става дума за краткосрочна допълнителна заетост, преценете доколко здравословното ви състояние позволява да приемете. Ако обаче става дума за изцяло нова като тип и характер работа, то консултирайте се със семейството. Съобразете се с мнението им, защото поне в началото ще имате огромна нужда от подкрепа.

Тревожните моменти ще са свързани със здравето на близките и в повечето случаи на децата ви. Необходимостта да полагате постоянни грижи за тях може да ви принуди да останете за известно време у дома. Спазвайте стриктна лична хигиена и използвайте лични предпазни средства, за да не излезете и вие от строя.

Причини един мъж да прекъсне връзката, въпреки че обича

Скорпион

Опитайте се да се занимавате със старите и новите неща успоредно. Редувайте ги, за да внесете известно разнообразие в рутината на ежедневието и комбинация на резултатите, ако е възможно. Напрежението ще се покачва почти през ден и е препоръчително да си изработвате ясен график, за да не пропуснете нещо важно. Здравословното ви състояние ще е нестабилно. Хронични оплаквания, свързани с нервната система може да напомнят за себе си. Не ги пренебрегвайте, ще се задълбочат.

Личните и романтични отношения ще оправдаят очакванията ви. Ще изгладите някои съществуващи недоразумения без да се налага да водите стресиращи разговори.

Стрелец

Текущата ви работа през тази седмица ще изисква предимно екипно участие. Ще се наложи да се справите с някои неуредици като неясно разпределение на задачите, неточни указания, липса на достатъчно обезпечение. Ситуацията на моменти ще е изнервяща и ще ви извади от равновесие. Търсете подходящ начин за изразяване на недоволството ви към околните, колкото и претенциите ви да са справедливи. Покажете повече помощ, отколкото критика.

Не натоварвайте близките с лошото си настроение. Ще ги оскърбите и ще се дистанцират от вас. Подбирайте внимателно храната си, съществуват предпоставки за проблеми със стомашно-чревния тракт.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta seriozno za bliznaka - da ne spodelia ne6ta ot li4nia si jivot .....tejko ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар