Свободно време

Дневен хороскоп за 6 ноември

Спокоен ден за Скорпионите

06.11.2019г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Рутина, работа... Може да ни доскучае. Какво ви очаква през днешния ден, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да избегнете рутинните занимания. Съчетайте полезното с приятното. Заемете се с някаква творческа дейност. Направете нещо, което ще ви достави удоволствие, но и което бихте могли да ползвате в ежедневието си, например собственоръчно изработена гривна или подвързия за книга.

Погрешни факти за изгарянето на мазнини, на които да не вярвате

Телец

Логиката и интуицията ви ще работят в синхрон днес. Ще можете да вникнете във фактите в дълбочина и да се сетите как да ги комбинирате в своя полза. Странен обрат на събитията ще се отрази положително на професионалните ви позиции.

Близнаци

Приемете, че скучната работа доста често е неизбежна и полезна. Приемете също, че не всеки ден може да е наситен с разнообразни преживявания и се заемете с подреждане на документите си. Прегледайте всички натрупани към момента купчини от „всякакви хартии“, класифицирайте ги и ги наслагайте по подходящите им места. В края на деня може да сте отегчени, но ще се чувствате безкрайно горди от направеното.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta liubopitni predlojenia za denia....4ak vijdam koi nakude 6te hvane i me pobivat trupki ,...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар