Свободно време

Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември

Очаква ни пълнолуние

10.11.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Представителите на зодията може да бъдат изправени пред любовно разочарование. Венера ще бъде в не толкова добра позиция към Нептун – планетата, която има склонност да обърква и замъглява всичко. Възможно е да има ситуация между вас и любимия човек, от която да разберете, че етика от негова страна липсва.

3 зодии ще се радват на романтика през ноември

Лъв

Ако през тази седмица се чувствате наранени по отношение на любовта, помнете, че това е просто любовник, а не любовта! Понякога изливаме своите емоции, разкриваме сърцето си пред някого, изпълнени сме с оптимизъм пред някого, който ни показва, че не е в състояние да отвърне на всичко, което сме готови да му дадем. Не си позволявайте да затънете емоционално. Истинската любов няма да ви пропусне.

Дева

Ако скоро сте започнали нова връзка или сте се пренесли под един покрив, то тази седмица може да бъдете изправени пред проблем. Ще осъзнаете, че сериозните взаимоотношения изискват компромиси от двете страни, пренареждане на ценностите. Бъдете искрени един с друг и не премълчавайте това, което не ви допада, но следвайте добрия тон на комуникацията. Никоя връзка не е перфектна.

Коментирай