Свободно време

Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември

Очаква ни пълнолуние

10.11.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирози, очаква ви една емоционално удовлетворяваща седмица. Изглежда, че звездите ще ви помогнат да получите това, което желаете. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия истински любовен сектор и ще бъде хармонично свързано със Сатурн и Плутон. Това предполага дълбоки любовни преживявания. За необвързаните Козирози любовта е на хоризонта, за тези които си имат половинка – радвайте се на хармонията.

Любовен хороскоп за ноември

Водолей

Познат или приятел може да ви изпрати смесени сигнали за романтичен интерес. Ще се чувствате донякъде объркани, но ще имате и желание да се впуснете във всичко това. Любов, приятелство... няма да липсва и объркване.

Свързани статии

Ако вече се намирате в сериозна връзка, то ще имате добри възможности да я задълбочите на емоционално ниво.

Риби

Тази седмица ще е важно да управлявате емоциите си и ирационалните решения, които може да вземете. Може би ви е хрумнало да жертвате кариерата си по някакъв начин, заради любовта. Не прибързвайте с решенията, за да не съжалявате на по-късен етап. Онези от вас, които са в сериозни взаимоотношения, ще имат желанието да поговорят с любимия човек по въпрос, който отлагат от дълго време.

Снимки: istock

Коментирай