Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Интересна седмица ни очаква

17.11.2019г. / 12 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Приятните изненади ще са свързани с най-близките ви роднини. Децата ви, ако имате такива, ще реализират постижения, които ще са повод за гордост. Родителите също ще ви зарадват. Може да ви поднесат мил подарък, да се справят успешно със собствен здравословен проблем, да подскажат оригинална идея за организацията на домашните и битови задължения, която би ви улеснила.

На работното място обстановката ще е подозрително спокойна. Не прекалявайте с инициативата и не обсъждайте перспективните си намерения. Заемете наблюдателна позиция, за да прецените какво реално ви затруднява и дали не се налага да се заемете със самообучение в свободното си време.

Не се захващайте със задачи, които не сте обезпечили финансово.

Защо Везните са идеалните партньори в любовта

Скорпион

Новостите ще се случват предимно на работното място. Може да се наложи да се натоварите с допълнителни задължения, да ви изпратят на обучение или пък временно да поемете отговорност за цялостната организация на работа. Не се съмнявайте в себе си, разполагате с достатъчно потенциал, за да се справите. Няма да разполагате с достатъчно време за детайлно обмисляне на решенията, но ще можете да ползвате екипния капацитет.

Личните отношения ще са стабилни. Каквито и противоречия да сте имали с любимия човек, те ще останат на заден план. Ще са важни само общите ви интереси.

Следвайте обичайния си динамичен стереотип и се въздържайте от генерални промени в ежедневието.

Стрелец

Спокойната зона ще е на работното място. Динамичната зона ще е при социалните контакти. Част от професионалните задачи ще се окажат „костелив орех“, но колкото са по-засукани, толкова ще са ви по-интересни и за всеобща изненада, ще постигнете удивително добри резултати. Не е изключено шефовете умишлено да ви възлагат сложни казуси, за да проверят възможностите ви, което пък за вас ще е „добре дошло“.

Контактите ви ще са интензивни във всички направления. Семейството ще се стреми да получи одобрението ви, близките приятели – мнението ви, а личности, с които почти не общувате ще имат желание да споделят тайните си и да се похвалят със съчувствието ви. Точно с тези, последните, е най-добре да не се ангажирате. Нещото, от което най-малко имате нужда през тази седмица са енергийните вампири.

Отделяйте време за спортни занимания.

Коментирай