Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Интересна седмица ни очаква

17.11.2019г. / 12 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Не залагайте на „стари лаври“ през тази седмица. Търсете начин да внесете иновации в работния процес. Не се задоволявайте с постигнатото. Ако до момента сте подготвяли някакви сериозни трансформации, засягащи служебния ви статус, то в края на тази седмица най-вероятно ще имате възможност да направите крачка напред. Може да не е много, но ще си осигурите „начална скорост“. Ще се отървете от фактори, които не сте одобрявали и са ви създавали грижи.

Що се отнася до обстановката у дома, там е желателно да оставите инициативата на близките си. Вие се наслаждавайте на подобренията, които те правят и не пестете похвалите си. Така те ще се почувстват оценени, а вие ще сте доволни от нововъведенията.

Съчетавайте интелектуалната работа с физически занимания и обратно. Не се лишавайте от движение.

Кой е вашият път на мъдростта според тибетския хороскоп

Водолей

Освободете се от песимизма, ако искате да постигнете някакъв напредък в професията или бизнеса. Черногледството не помага, а вреди. Подредете старателно задачите си, проявете последователност и настоятелност. Реално погледнато, нищо от текущата работа няма да ви затрудни. Сериозните проблеми може да са свързани с нежеланието да признаете грешките дори пред самите себе си и нежеланието да промените отношението си към чуждото мнение.

Фокусирайте вниманието си към възможностите за реализация на потенциала си, а не към вътрешните си страхове. Изказвайте мнението си директно, но сдържано и в рамките на добрия тон. Въздържайте се от прояви на самонадеяност и инат.

Не е подходящо да предприемате каквито и да било промени, свързани с личните отношения. Ще се окажат преждевременни.

Риби

Заредете се с търпение и се концентрирайте максимално към глобалните си задачи. Не си губете времето с незначителни дреболии. Почти непрекъснато ще ви молят за услуги. Не се надценявайте и давайте само онези обещания, които можете да изпълните. В противен случай ще се стигне до положението, в което вършите чужда работа, а собствената ви изостава. Не само ще разклатите позициите си и ще чуете упреци, но може да претърпите и материални загуби.

Приемайте хората с всичките им недостатъци и преимущества. Никой не е идеален и за вас е по-добре да се адаптирате към ситуацията и да се опитате да се възползвате от нея максимално, отколкото да се опитвате да правите „революционни“ промени.

Във всеки момент, когато климатичните условия позволяват, си организирайте разходка сред природата. Ще се убедите, че тя е най-ефективният и най-евтин начин за стабилизиране на тонуса ви.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Коментирай