Свободно време

Дневен хороскоп за 18 ноември

Динамичен ден за Девите

18.11.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще е добре да бъдем по-предпазливи в делата. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се грижите не само за себе си, но и за хората в близост. И то не за да ги защитите от нещо, а за да отстоите собствените си интереси. Ако някой от най-близкото ви обкръжение се почувства засегнат може да извърти нещата така, че да обвинят вас. Проявете наблюдателност.

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Телец

Действайте последователно и старателно. Днес дори незначителните ви пропуски може да станат повод за обсъждане. Освен това не позволявайте на околните непрекъснато да ви занимават със собствените си проблеми. Ще „изпуснете нишката“ на основната си работа и ще се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти.

Близнаци

Ще сте по-заети от обикновено, но независимо от това е желателно да сте наблюдателни и предпазливи. Обмисляйте старателно ходовете си без да ги споделяте. Някой ще се опитва умишлено да ви пречи, но сте в състояние да разберете за какво става дума и да се предпазите от зловредни действия.

Коментирай