Свободно време

Дневен хороскоп за 19 ноември

Близнаците да внимават със здравето

19.11.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Членовете на семейството силно ще ви изненадат с претенциите си. Не е изключено желанията на единия да са в противоречия с желанията на другия и при това и едните, и другите да нямат пряка връзка с вашето участие или одобрение. Постарайте се да „успокоите духовете“, ако не искате и през следващите дни във всички разговори да се експлоатира само въпросната тема.

Суеверия и любопитни факти за високосната година

Водолей

Не разчитайте на първото си впечатление нито по отношение на хората, с които ще общувате, нито по отношение на събитията, на които ще присъствате. Ще ви подведе. Обстановката у дома може да е леко напрегната поради неприятности на някой от близките ви. Лесно ще ги успокоите, ако използвате чувството си за хумор. Те имат нужда точно от това.

Риби

Не се доверявайте на всичко чуто днес. Част от информацията, която достига до вас ще е повече от украсена, особено ако някой се опитва да ви впечатли с огромните си успехи и постижения. Със сигурност по-голяма част от казаното ще е плод на фантазия и опит за привличане на вниманието. А може би и за предизвикване на завист? Реагирайте сдържано.

Коментирай