Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Напрежение за Телците

26.11.2019г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на ноември ще бъде динамична. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

На преден план ще излезе решаването на финансови въпроси. Възможно е да получите допълнителни приходи или възможност за получаването на такива чрез личното ви участие в търговска или организационна дейност. Ще сте по-натоварени от обикновено, но пък и доволни от направеното.

Използвайте свободните часове за активна почивка. Интелектуалните и творчески занимания са най-подходящи, те ще ви тонизират. Не се лишавайте от спорт или най-малкото лека разходка, когато климатичните условия позволяват.

Новолуние в Стрелец – 26 ноември

Телец

Без никакво съмнение можете да заложите на фантазията и креативното си мислене през тази седмица. Всички идеи, които ви хрумват ще са печеливши, друг е въпросът точно кога ще получите приходи от тях. Събеседниците и партньорите ви може да не ги възприемат от първия път, но това не означава, че посоката, която следвате е погрешна. Правете нещата така, както преценявате, че е правилно. Рано или късно ще получите очаквания резултат.

Някои стари проблеми може да създадат тревоги за пореден път. Вероятно ще са свързани с членовете на семейството. Помогнете им, те няма да се справят без вашето участие.

Любовен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Близнаци

Почти непрекъснато ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно, но това няма да ви затрудни. Заетостта, напротив, ще ви тонизира, а фактът, че нещата се получават така, както вие искате, ще ви зарадва. Участието ви в различни екипни дейности ще бъде добър повод за изглаждане на недоразуменията в колективите, в които се появявате. Околните ще приемат присъствието ви като гаранция за добро настроение и искреност.

Членовете на семейството ще проявят разбиране към заетостта ви и ще ви простят, че не участвате активно в домашните задължения. Не е изключено да получите разни мили дребни подаръци или сами да си закупите нещица, които ще повишат настроението ви. Вие обичате да преживявате нови емоции.

Коментирай
Здраве и красота