Свободно време

Последни репетиции преди концерта на Орлин Горанов и Акага

На 30 ноември в зала 1 на НДК ни очаква вълнуващ спектакъл

25.11.2019г. / 10 57ч.
Мария Дуковска
Последни репетиции преди концерта на Орлин Горанов и Акага

Само шест дни делят феновете на поплегендата Орлин Горанов и фънк формацията АКАГА от първото съвместно мащабно шоу „Споделено“! На 30 ноември в зала 1 на НДК ни очаква същински спектакъл – изобилие от любими на родната сцена музиканти и изпълнители, белязали поколения с таланта си, както и бляскави ефекти, които ще превърнат концерта в едно от най-запомнящите се звездни събития малко преди края на 2019 г. Последните репетиции вече текат в зала 1, а заедно с тях в продажба влизат и последните билети за шоуто. Големият интерес малко преди заключителните дни от подготовката застави организаторите да пуснат в продажба и допълнителни места за феновете на естрадата и любителите на евъргрийн парчетата.

„Концертът ми с АКАГА е подарък, среща с близки приятели, с които решихме да излезем от уюта на летните ни къмпинг „концерти“ и да Споделим сцената със същата любов, с която споделяме моментите край морето. Затова ще ни видите и чуете в изключително естествена среда, която обаче ще превърнем в пиршество за окото и ухото.“, сподели Орлин Горанов по време на една от репетициите в зала 1.

„Светът е за двама“, „Да започнем отначало“, „Писмо в бутилка“ са само част от вечните хитове, превърнали музиката на Орлин Горанов в златна за последните четири десетилетия. Само на 30 ноември обаче всички ценители ще имат възможността да я чуят не само изпълнена от топлия и омайващ глас на господин Горанов, но в страхотен нов аранжимент на неповторимите АКАГА. Бендът, поставил основата на модерното българско звучене, съчетавайки стилове като поп, джаз, фънк, евъргрийн и класическа музика ще „оцвети“ сцената с присъствието и богатото си творчество. АКАГА ще бъдат в пълен състав – Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), К. Кирилов – Джоджо (тромбон, вокал), Д. Митев – Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни). Неотлъчно до легендите ще бъде и женското присъствие на чаровното Трио Тринити, както и щрайх квартетът Destiny Quartet. Специална изненада е и участието на Цветан Недялков (китара) и Ясен Велчев (клавишни инструменти).

Последните билети за концерта на 30 ноември в зала 1 на НДК са на цени от 30 до 95 лв. Може да ги намерите в билетен център НДК, OMV, мрежата на Eventim.bg.

Коментирай