Свободно време

Любовен хороскоп за декември

Някои зодии ще започнат нова връзка

30.11.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Овен

Декември ще ви потопи в море от завладяващи събития по отношение на любовта. Няма да ви липсват ухажори, но това до известна степен ще ви затрудни в избора на партньор. Интересът към вас ще е независим от това дали търсите половинката си или имате вече такава. Въпреки че няма да ви липсват успехи в любовта, звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Добри перспективи може да имате с Близнаци и Козирог, като с тях комуникацията ще върви леко и с хармония. Ако вече си имате любим човек, то той ще ви радва през последния месец от годината.

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

Телец

Любовно чудо могат да очакват и родените под знака на зодия Телец. Самотните имат голям шанс да срещнат своята така търсена половинка. Някои от обвързаните могат да сложат край на съществуваща връзка и да не поглеждат повече назад. Разбира се, близкото бъдеще ще им донесе нови вълнуващи емоции. В края на декември, някои представителки на зодията може да получат предложение за брак.

Близнаци

Емоционалните Близнаци ще преминат през редица цветни събития, което несъмнено ще ги зарадва. Звездите са ви подготвили изненади. Ако от дълго време очаквате да срещнете мъжа, то има добри перспективи това да се случи. Също така, някои самотни Близнаци може да възобновят стара любовна връзка. Като цяло, през декември съдбата ще ви зарадва с много подаръци. Очакват ви прилив на емоции и сексуални изживявания.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
pak preduprejdenia za izneveri , za razpravii...ujas ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време