Свободно време

Любовен хороскоп за декември

Някои зодии ще започнат нова връзка

30.11.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ще бъдете заобиколени от внимание, но не бива да го приемате като даденост, за да не изпуснете възможностите пред вас. Променете тактиката си и поведението си, за да не отблъснете представителите на противоположния пол. Има шанс да срещнете своята сродна душа, ако все още не сте. Бъдете внимателни по отношение на решенията, които взимате за любовния ви живот.

7 неща, за които винаги се караме с партньора по празници

Лъв

През декември самочувствието на Лъвовете ще се повиши, а това ще повлияе положително върху изграждането на личния живот. Спонтанните срещи и необичайните познанства ще озарят студените вечери. Обвързаните представители на зодията ще повишат романтиката във връзката си. Ако все пак се случи по някои теми да не постигнете съгласие, опитайте се да бъдете по-гъвкави, за да не си създадете конфликти. Без значение дали имат половинка до себе си или не, Лъвовете ще искат да се потопят в приказна любов. Някои дами търсят „принца“. Това може да ви попречи да видите някой в обкръжението ви, който изпитва емоции към вас.

Дева

Началото на месеца за много представители на знака Дева ще бъде емоционално и романтично. Подаръците, приятни изненади... Пред тези от вас, които нямат любим човек до себе си, ще се открият нови възможности в любовта. Обвързаните ще анализират своите взаимоотношения. Звездите ви съветват да дадете възможност на половинката ви да покаже своята най-добра страна и да го критикувате по-малко.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
pak preduprejdenia za izneveri , za razpravii...ujas ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати