Свободно време

Любовен хороскоп за декември

Някои зодии ще започнат нова връзка

30.11.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

С ярки събития в любовта ще започне декември за Везните. Звездната карта показва, че може да намерите нова любов, само ако сте по-социални и се забавлявате извън дома. Тези от вас, които се намират във връзка ще искат да разнообразят взаимоотношенията си. Някои сериозно ангажирани Везни може да погледнат встрани и да започнат любовна афера. Тези необмислени стъпки може да ви струват скъпо на по-късен етап. Ако искате да укрепите връзката си, спрете да трупате негативи между вас и половинката.

Скорпион

Представителите на зодията трябва да бъдат подготвени, че през последния месец от годината ще имат много приключения, изненади, но не всички ще бъдат според очакванията им. Може да се окаже, че някои от вас са влюбени. През декември не всички любовни романси ще бъдат трайни.

Свързани статии

Затова звездите ви съветват да бъдете внимателни. Въпреки това, много Скорпиони ще имат възможността да се разделят със самотата и най-сетне да получат спокойствието, което са търсили.

С какво жените Стрелци са толкова забележителни?

Стрелец

Обърнете специално внимание на приятелския ви кръг, защото може да се окаже, че някой може да се опитва да навреди на любовния ви живот. За много Стрелци декември ще е ново начало, особено ако не са щастливи във връзката си. Въпреки това ще има представители на зодиака, които ще се радват на хармония във връзката, а привличането към половинката им ще се повиши. Романтика, емоционални разговори...

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
pak preduprejdenia za izneveri , za razpravii...ujas ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар