Свободно време

Женски хороскоп за декември

Очакват ни много емоции

29.11.2019г. / 13 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През декември ще има редица събития, които може да имат променящ живота ни характер. Звездите ни съветват да завършим годината с положителна настройка, въпреки предизвикателствата. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Дамите родени под този зодиакален знак може да очакват промени в любовта. Енергия няма да липсва, а тя ще ви помогне да повишите своята увереност и да я ползвате по най-добрия начин. Опитайте се да влезете в новата 2020-а с повече спокойствие и топлина в душата. Обърнете внимание на близките и на семейството си. Декември ще ви донесе приятни срещи, емоции, интересни пътувания.

Как се целувате с любимия? Това е показател за връзката ви

Жената Телец

Последният месец от годината е добър за промени във външния вид, поставяне началото на здравословно хранене. Ще е важно да завършите 2019-а с положителна нагласа. Въпреки че е краят на годината, този период е подходящ за смяна на работата, търсене на нови хобита, познанства. Звездите ви съветват да избягвате сцените на ревност и конфликтите на всички фронтове.

Жената Близнаци

Отрицателната енергия и мисли само вредят! Една хубава ваканция ще ви помогне да решите проблемите с настроението и да повишите общото ниво на енергия. На работното място си струва да проявите повече активност, по-често демонстрирайте силните си страни и прилагайте творчески подход. Това ще доведе до растеж в кариерата. Месецът е благоприятен и за любовни отношения.

Коментирай