Свободно време

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

Вашата сред тях ли е?

19.03.2020г. / 10 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

За някои Стрелци 2020-а ще е година на създаване на семейство, въпреки че обичат свободата си. Ако нещо определя Стрелеца, това е колко цени живота си и свободата си. Това е зодиакален знак, който не обича да бъде държан от нищо и никого. Те обичат да не бъдат задържани против волята им от обстоятелства или личности. Предпочитат да могат да имат винаги отворена вратичка за приключения, когато настроението им се влоши.

Ето защо една от най-големите промени за тази зодия през 2020-а ще бъде желанието да се вгледат по-внимателно в отношенията си и да поискат да се задомят, да надградят връзките си, да продължат по-стабилно напред.

Козирог

Козирозите ще преживеят много промени през 2020 година. Тя ще е изпълнена с неочаквани обрати за тях. Още на 12 януари връзката между Плутон и Сатурн ще навлезе в 1-ви дом на зодията – домът на себе си, на вътрешното аз. Мощните връзки в живота на Козирозите може да се окажат ползотворни за тях и да положат основните на една голяма трансформация в живота на тази зодия. 2020-а година за Козирозите ще бъде начало на големи промени в живота им.

Какво означава любовта за всяка зодия

Благодарение на Юпитер в следващите месеци Козирозите могат да очакват големи възможности, които ще се разкрият пред тях. Добре е да прецените плюсовете и минусите пред себе си, за да вземете най-правилното решение, за което да не съжалявате. Уверете се, че мислите два пъти преди да вземете важно решение за голяма промяна.

Юни и юли са месеците, които ще бъдат кризисни за Козирога. Ще изгради нови партньорства, ще се откаже от всички връзки, в които вече няма тръпка. Това може да означава прекратяване на професионално партньорство, смяна на работно място, прекъсване на връзка или преустановяване на приятелства.

Риби

През 2020 година Рибите ще забележат големи промени в кариерата си и отношенията си с партньорите и близките. За тях 2019-а беше по-скоро белязана от знака на суматохата и неорганизираността, но през 2020-а позитивното надграждане ще започне с пълна сила. Това ще се отрази и на любовния им живот.

6-те най-талантливи зодии, на които всичко им се отдава

Трудните моменти ще дойдат по оста Рак/ Козирог, която ще се активира във вашия 5-и дом на романтиката и 11-и дом на групите и организациите. В тези моменти ще се наложи да се възползвате от интуицията си и да действате по най-правилния начин, за да не пропуснете възможностите си. Използвайте енергията си в положителна посока. Избягвайте негативизма. Същите тези кризисни ситуации и моменти ще ви дадат възможност да блеснете, да покажете талантите си и да доведете себе си до нови висоти през 2020-а в личен и професионален план.

Коментирай