Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Какво ни съветва астрологията за последния месец от годината

02.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Не се ядосвайте, че сте загубили битката. По-важно е да спечелите войната. Освен това не греши само този, който нищо не прави и преди да се самообвините за някакъв пропуск погледнете на въпроса откъм положителната му страна. Натрупали сте опит, което съвсем не е без значение.
Според една древна мъдрост „който не рискува, не печели“. Е, не става дума да се впускате от една авантюра в друга, а да вярвате в себе си и да се заемате дори с неща, които не познавате твърде добре. Първите няколко стъпки може и да са трудни, може и да са губещи, но с навлизането в спецификата ще ставате все по-уверени и съответно по-успешни. Усвояването на нови знания и умения съвсем скоро ще ви отвори и нови хоризонти за изява.

През последната 10-дневка на месеца ще се случат промени, които ще ви дадат възможност да разгърнете талантите си. Може да влязат в сила нови правила на работа, да се преместите в нов офис или пък да дойдат нови колеги. Работата ви ще е повече, но пък ще сте доволни от постигнатото.

Как да декорирате дома за Коледа, за да привлечете късмет и благоденствие

Дева

Опитайте се да визуализирате мечтите си. Помислете как биха изглеждали нещата, които искате и как най-лесно бихте могли да ги постигнете. Изградите ли си схемата много лесно ще стигнете до желания резултат. През този месец смело можете да се захващате дори за дейности, които са ви непознати, в които нямате достатъчно опит. Ще е експеримент, но свеж, зареждащ с нови емоции и повод за радост.

Правете по-често онова, което ви харесва. Дори да е нещо дребно, като например да си купите някоя дрънкулка или да похапнете нещо вкусно. Дребните радости ще ви мотивират, заредят със самочувствие и ще ви помогнат да разгърнете въображението си. Най-важното е да сте готови да приемете новото като нужно и неизбежно, като полезен елемент от ежедневието ви.

Ако имате желание да смените работното място, бъдете активни. Търсете информация, преглеждайте редовно предложенията, подавайте документи, уреждайте си срещи. Дори да не намерите нищо подходящо до края на месеца, ще сте направили първата крачка, а без нея няма придвижване напред.

Коментирай