Свободно време

Дневен хороскоп за 5 декември

Телците да внимават с емоциите

05.12.2019г. / 07 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ще бъдем водени от амбициите за успех, но ще трябва да контролираме и емоциите си. Повече за това какво ви очаква, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не се ентусиазирайте твърде много от привидно интересни предложения, обещаващи разни непредвидени екстри. Някой може да се опита да ви манипулира. И да си проведе собствената политика за ваша сметка. Бъдете предпазливи, за да не направите нещо, с което да навредите на доброто си име.

Важни уроци за всяка зодия през 2020-а година

Телец

Чувствата ви почти непрекъснато ще надделяват над логиката. Дейности, свързани с анализ, последователност и следване на утвърдени правила ще ви затрудняват. Затова пък всичко свързано с природа, изкуство и изискващо фина настройка ще ви радва. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате.

Близнаци

Разговорите на работното място няма да ви харесат, даже може да ви развалят настроението, защото не е изключено темата да е свързана с ваши грешки. Запазете спокойствие и помислете как да се справите със ситуацията. Потърсете начин за усвояване на допълнителни знания и самоусъвършенстване.

Коментирай
Свободно време