Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 декември

Девите да внимават с парите

09.12.2019г. / 09 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Проявете активност, участвайте във всяка инициатива, свързана със служебните ви задължения. Успехът ви е „в кърпа вързан“. Всички ще забележат старанието и уменията ви. Време е да презентирате собствените си постижения, да излезете от сянката и да покажете на какво сте способни. Обърнете поглед назад, помислете коя от добрите ви идеи остана недовършена или дори незапочната и се заемете точно с нея. Резултатът ще бъде един прекрасен венец на полаганите през цялата година усилия.

Вълнуващите емоции ще са свързани с любовните отношения. Обвързаните ще отворят нова страница в съвместния си живот, а необвързаните (дори онези, които отдавна са престанали да се надяват) вероятно най-после ще намерят библейската си половинка.

Важни уроци за всяка зодия през 2020-а година

Скорпион

Контактите ще са по-интензивни от обикновено. Деловите ще са продуктивни, новите партньори ще търсят съучастието ви и ще предлагат различни оригинални проекти, чиято реализация ще ви даде възможност да разширите влиянието си. Първоначално приходите може да не са особено големи, но ще са с тенденция за растеж. Напредъкът няма да е зашеметяващ, но ще е устойчив. Бъдете предпазливи и прецизни спрямо информацията, която възнамерявате да ползвате в текущата си работа. Търсете достоверни източници, проверявайте я няколко пъти, не залагайте на препоръки.

Личните и в частност романтични връзки, започнати през тази седмица, вероятно ще се развият с шеметна скорост превръщайки се в стабилни приятелства или в надеждно семейство.

Стрелец

Анализирайте постигнатото до момента. Отървете се от илюзиите. Помислете какво направихте, какво остана и най-вече защо не стигнахте до финалната права. Когато сте насаме със себе си можете без страх да разкритикувате пропуските си. Никой няма да ви чуе, честолюбието ви няма да бъде засегнато, но ще си дадете сметка за реалните си възможности, които не са малко. Крайно време е да предприемете действителни крачки към промяната, която толкова много искате да се случи. Всичко зависи от вас.

Направете списък на покупките за предстоящите празници и помислете кое е за предпочитане: да са много и на ниски цени или да са ограничена бройка, но с гарантирано качество.Следващата стъпка (оформянето на тактиката) няма да ви затрудни.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az niama kakvo da se pigotviam za praznici. sam 4ovek sum i niamam planove za ni6to s nikogo.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар