Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 декември

Девите да внимават с парите

09.12.2019г. / 09 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Ще ви съобщят интересни новини. Първоначално тези новости ще ви подскажат разни идеи, но не се захващайте за първия си порив. Бъдете предпазливи, обмисляйте подробно всяко предложение, не е изключено да ви въвлекат в някаква интрига. Ако дадена работа не ви се получава от първия път, причините може да са две: или методите ви са погрешни, или сте се захванали за въпросната дейност прекалено рано.

Не се отчайвайте от своите несполуки и не завиждайте на чуждите успехи. Възползвайте се от опита на добрите практики без да ги копирате дословно. Комбинацията на знания с въображение, няма да ви подведе.

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

Водолей

Отделете време за собственото си развитие. Преценете причината за отложените или закъснели дейности. Част от тях ще са свързани с липса на достатъчно знания и умения, друга част с липса на ресурси, трета с недостатъчно гъвкава реакция от ваша страна и не на последно място с прекалено високите ви изисквания към околните. В състояние сте да овладеете ситуацията с някои разумни компромиси, които е желателно да направите.

Личните отношения ще са леко конфликтни. Въздържайте се от прояви на ревност и не се опитвайте да противодействате с изневяра, само защото имате недоказани съмнения. Търсете пълноценен контакт с любимия човек, ако не искате да провокирате раздяла точно преди празниците.

Риби

Почти на финалната права сте. Ще успеете да стабилизирате позициите на работното място и ще спечелите нови привърженици. Идеите ви ще получат одобрение и зелена светлина за реализация. Периодът за вас ще е пълноценен, наситен с интересни известия и интензивно общуване. Действайте разумно, а не емоционално. Няма да имате сериозни проблеми, ако преценявате обективно възможностите си и не си изграждате твърде амбициозни планове.

Не допускайте новите познати твърде близко до себе си. Дайте си време за обобщаване на първоначалните впечатления. Помислете на какво биха се зарадвали близките ви и се заемете да направите за тях каквото сте си наумили.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az niama kakvo da se pigotviam za praznici. sam 4ovek sum i niamam planove za ni6to s nikogo.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар