Свободно време

Какво ви очаква през 2020-а според личното ви число

Някои ще имат печалби, други – любов

16.01.2020г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лично число 5

Ако вашето лично число е 5, то 2020-а ще бъде за вас период на големи трансформации и повече свобода. През тази година голяма част от ограниченията от предходната година ще бъдат премахнати. Чувствайте се свободни да изразите себе си, да живеете така, както ви се иска.

Промените, които ви очакват няма да бъдат само в една сфера на живота. Някои ще са предвидими, докато други – изненадващи. Ще имате възможността да разширите своите хоризонти, да пътувате, да придобивате нови познания.

Лично число 6

В живота ви през 2020-а година ще има повече хора. Ще настъпят промени в социалните ви контакти и ще постигнете социален напредък, но само ако правилно избирате с кого и как да комуникирате. Числото 6 носи много социални задължения. Това означава, че по-вероятно е другите да зависят от вас. Вниманието ви може да е фокусирано повече върху чуждите нужди и по-малко върху собствените ви. Но трябва да знаете, че 2020-а ще бъде година на любов и романтика. Може да създадете сериозна връзка или да сключите дори брак. Също така има вероятност да закупите нов дом или да направите промени в настоящия.

Коментирай