Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 декември

Венера ще окаже силно влияние в любовта

16.12.2019г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Планетата на любовта Венера се премества в 8-и дом на интимността. Това може да направи изживяването в спалнята още по-незабравимо. С партньора ще имате желание да експериментирате повече. Направете го! Марс, който все още е във вашия дом на романтиката, също ще помогне да повишите либидото си и ще бъде в добра позиция към Плутон. Насладете се на удоволствията.

Лъв

Готови ли сте за любов и много вълнения? Любов, която е освобождаваща, а не задушаваща, подкрепяща. Точно това ще получите, благодарение на Венера в знака на Водолей. Планетата на любовта ще влезе във вашия сектор на партньорствата ви. С любимия човек ще уважавате гледните си точки, ще може да говорите дълго и стойностно. Всичко това ще направи любовта ви толкова вълнуваща.

Различни видове целувки и тяхното значение за любовта

Дева

Някой с когото работите може да разкрие своите емоции към вас. Ако вече се намирате в романтичен сценарий в офиса, то помежду ви може да възникнат конфликти. Избягвайте да демонстрирате връзката си с колега на работното място, ако е възможно. Също така не споделяйте с колеги любовния си живот.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
otdavna sum naiasno kogo i po kakuv na4in obojavam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати