Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 декември

Венера ще окаже силно влияние в любовта

16.12.2019г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една интересна седмица, благодарение на Венера, която ще се премести в знака на Водолей. Ще взимаме решения, ще разкриваме повече от себе си, любовният ни живот ще стане по-оживен. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Годишен хороскоп за 2020

Овен

Интересна любовна седмица очаква представителите на зодия Овен. Възможно е да има флирт с някого от близкото ви обкръжение или с личност, с която скоро сте се запознали. Това може да отнеме повече от вашата енергия, без да получавате в замяна. Страстите ще попречат на това да видите реалността. Не бъдете импулсивни. Ако вече си имате половинка, очакват ви спокойни дни.

Телец

Връзката ви с партньора ще е по-интензивна от всякога. Ще почувствате изключителна страст и привързаност, и това ще подхрани тялото и душата ви по начин, който наистина никога не сте изпитвали. Позволете си да се отпуснете и да разкриете своето Аз. Романтиката ще е край вас, Телци. Насладете ѝ се!

4 грешки, които допускат жените, когато си търсят партньор

Близнаци

Възможно е да настъпи някакво объркване между вас и половинката ви. Меркурий се движи през сектора на отношенията ви. Обикновено това би оказало положително влияние на връзката ви, да направи комуникацията с любимия човек още по-вълнуваща. Но в края на седмицата Меркурий ще бъде в напрегната позиция към Нептун, като изпраща смесени сигнали по всякакъв начин. Възможно е да не ви е толкова лесно да предадете мислите ви или да имате усещането, че той крие нещо от вас. Дали е възможно да сте прави?

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
otdavna sum naiasno kogo i po kakuv na4in obojavam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар