Свободно време

Участвайте в конкурса „Сподели своята празнична трапеза“

Очакват ви страхотни награди в традиционния ни кулинарен конкурс

05.01.2020г. / 11 10ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Наближават едни от най-светлите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Както всяка година ще спазим традицията да ви поканим да участвате в кулинарния ни конкурс „Сподели своята празнична трапеза“.

Отдайте се на фантазиите си, вдъхновете се, развихрете се в кухнята и споделете с нас любимите ви рецепти (без ограничение за бройката). Важно условие за участие в конкурса е да бъдете регистриран читател. Ако не сте, последвайте тези бързи стъпки.

Тези, които вече са регистрирани, могат да качат тук своите рецепти, които трябва да бъдат придружени със снимка, кратко описание на съставките и начин на приготовление.

Сподели своята празнична трапеза стартира на 13.12.2019 г. и ще приключи на 8.01.2020 г. (до 8.01.2020 г. включително, може да споделяте вашите кулинарни рецепти).

На 10.01.2020 г. от всички читатели, които са споделили своите кулинарни вдъхновения, жури ще изтегли чрез жребий победителите, които ще получат празничните подаръци.

Какви награди ви очакват?

1 Кафе машина ARIELLI KM-100BS;

3 Крема против бръчки 5 HA;

1 Терапия Dermalinfusion

Процедурата едновременно извършва три процеса – ексфолира роговия слой на епидермиса, почиства от замърсявания порите в дълбочина и влива до дълбочинния слой на епидермиса серуми с ценни съставки;

1 Терапия Мезотикс

Миниинвазивната технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безопасно, бързо и почти без болка кожата на лицето, околоочния контур, клепачите, шията и деколтето;

1 Процедура Laser Glow или 4 в 1 лазерно подмладяване

С процедурата се постига изглаждане на фините бръчки, изравняване на тена, премахват се леките хипер и хипопигментации и всякакви малки пигментни петънца;

1 Комплект красиви обици

Обици в черен графитен цвят, изработени от карбон (въглеродни влакна, изтъкани в специална плетка) със страхотен 3D блясък;

3 комплекта книга с бутилка вино

Книгите са: „Мастиленият лабиринт“ от Людмила Филипова, „Сливовиц“ от Катерина Хапсали и „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“.


Важно! Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса. С общите условия на играта може да се запознаете тук.

Желаем ви успех, много вкусни моменти и светли празници!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Венелин Харалапиев ( преди 4 години )