Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 декември

Какво ви вещаят звездите за новата седмица

16.12.2019г. / 09 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


Лъв

Нещата ще се случват лесно, ако сте максимално последователни и поддържате еднакво темпо на работа. Подхождайте към обичайните си занимания прагматично и обмислено. Не се разсейвайте с грижи, към които нямате пряко отношение.

Ограничете контактите само до хора, с които имате общ език и не ви натоварват с измислени проблеми.

Създайте дистанция между себе си и присъстващите, ако посещавате коледни партита и други увеселителни мероприятия. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига.

Не надавайте ухо на клюки и се въздържайте от откровения, свързани с личния ви живот.

Любовен хороскоп за 16 - 22 декември

Дева

Приближаването на празниците разпръсква около вас усещане за вълшебство. Заниманията, свързани с тях, колкото и да са незначителни, ви зареждат с добро настроение, въображение и оптимизъм.

Връща ви в приказните дни на детството, когато от светлинките на елхата се раждаха мечти за подаръци и приказни пътешествия.

Започвайте деня с неща, които ви харесват, за да се справите по-лесно с онези, които ви отегчават. Отделяйте време за кратка разходка всеки ден. Дори времето навън да е мрачно, празнично украсените улици ще предизвикват усмивка и ще свалят стреса от раменете ви.

Не се натоварвайте с допълнителни задължения, ако е възможно.

Зодиите, които се влюбват в неподходящи хора

Везни

Свързани статии

Приятелите почти непрекъснато ще искат да си общуват с вас. От една страна е добре, защото милото им отношение ще ви радва, но от друга ще се наложи да жертвате част от личното си време и непрекъснато да „пренастройвате“ програмата си.

Хубавото при вас е, че когато сте в добро настроение успявате да реагирате гъвкаво и да се справяте бързо.

Насочете силите си към завършване на започнатите задачи. Не се занимавайте с нови неща. В края на седмицата ще сте по-разсеяни, по-мечтателни и може да пропуснете нещо важно.

Един от ефективните начини да поддържате тонуса си е допира с изкуството, който можете да си осигурите по всяко време.

Скорпион

Енергията ви е повече даже от фантазията през тази седмица. Готови сте да минете през всички задачи със силата на булдозер.

Овладейте ентусиазма и действайте разумно. Естествено е, приближаването на най-истинските празници в годината да ви тонизира, но ако не редувате работа с почивка на равномерни интервали така ще се изтощите, че накрая вместо да се веселите и наслаждавате на коледните изненади само ще лежите и ще трупате килограми.

Спортувайте ежедневно, макар и по малко. Не прекалявайте с храна, алкохол и партита. Недоспиването най-бързо ще ви „катурне“. Ако виртуалните ви приятели организират някаква реална сбирка и ви поканят, не отказвайте. Впечатленията ще са интересни.

Каква майка сте според зодията?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kato 4eta, kato 4e na vurha da sum , a to ...ot luji sum se poburkala . koito kakto nameri se pravi vse na po- umen ,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар