Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 декември

Какво ви вещаят звездите за новата седмица

16.12.2019г. / 09 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Може да ви звучи странно, но точно през тази седмица е желателно да намалите покупките. Тръгвайки по магазините си направете списък и го спазвайте, а не се увличайте по всяко промоционално предложение, което със сигурност ще се окаже некачествена стока.

Разпределете работата по подготовката на празничната обстановка у дома за всеки ден по малко. Не се натоварвайте на веднъж с битови занимания, които така или иначе не са ви приятни. На малки порции ще е по-лесно.

Ще работите спокойно, ако си създадете добра организация. Няма да сте раздразнителни и близките с радост ще се отзовават на инициативите ви.

Поддържайте контактите с непознати в рамките на добрия тон без да ги доближавате прекалено до себе си.

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Козирог

Разчитайте максимално и предимно на себе си. Проверявайте всичко, което чуете или ви предложат.

Бъдете предпазливи, защото може неумишлено да ви подведат колеги, приятели, съседи, а нищо чудно и членовете на семейството. Отнасяйте се коректно, но с известна доза съмнение към партньорите и сътрудниците си, проверявайте параметрите на всяка сделка, с която се занимавате и ги сравнявайте с предварително обсъжданите.

Време е да „проветрите“ мислите и да подредите вещите си. Ще се разтоварите от ненужното и ще навлезете в празничната седмица уверени в собствените си сили.

Бъдете внимателни, ако работите или се налага да подписвате документи и когато ползвате банковата си карта.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година?

Водолей

В предпразничните дни настроението обикновено е приповдигнато и хората стават необичайно дружелюбни и доверчиви.

Изненадващо ще разберете чужда тайна, която никак няма да ви хареса. Ще попаднете в дилемата дали да я споделите, дали да я предадете на човека, който е пряко засегнат или да я забравите завинаги. Последният вариант май ще е най-подходящ за вас. Ще си спестите неудобни въпроси, за които не можете да поемете отговорност.

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Посетете незабавно личния си лекар и спазвайте предписания режим. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате.

Зодии, които имат гореща любов с Рибите

Риби

Спокоен период. Нищо не би могло да ви възпрепятства да направите каквото сте си наумили. Действайте внимателно, придържайте се към принципите си и не прекалявайте с нищо.

Не се изкушавайте от вкусни сладкиши, скъпи напитки и най-вече от екзотични ястия. Много е вероятно да причинят проблеми с храносмилателната система, които пък ще ви съсипят празничните дни.

Не отбягвайте хората, които „подават ръка“ с цел да подобрят отношенията си с вас. Може да не се сближите толкова, колкото е било преди, но е по-добре да се отървете от гнетящата мисъл за неуредени лични въпроси.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kato 4eta, kato 4e na vurha da sum , a to ...ot luji sum se poburkala . koito kakto nameri se pravi vse na po- umen ,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар