Свободно време

Любовен хороскоп за януари 2020

Годината започва с много вълнения

02.01.2020г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата 2020-а година започва динамично във всички сфери на живота. Любовта ще ни вълнува от първия ѝ ден. Януари ще е вълнуващ, донякъде разочароващ, но и преоткриващ. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Годишен хороскоп за 2020

Овен

През първия месец на новата година разположението на планетите за родените под знака на зодия Овен ще е такова, че в къщата ще цари приятна атмосфера. Няма да има спорове и разногласия, дори любимият ви човек може да ви изненада приятно. Това може да се окаже и бизнес идея, върху която си струва да помислите.

Като цяло през януари, тези от вас, които нямат сериозни взаимоотношения е добре да се откажат от случайните връзки, особено с партньори, за които не са сигурни, че са подходящи.

Телец

Необвързани ли сте? Огледайте се, имате добър шанс да срещнете човек, с когото наистина можете да изградите сериозна връзка. Но не се надявайте, че любовта сама ще ви намери. Бъдете инициативни. Забравете за предразсъдъците, бъдете уверени, за да срещнете щастието.

Съдбата ще ви даде много шансове за нови познанства. Ако вече имате любим човек до себе си, ще бъдете негова подкрепа в идеята, която той иска да осъществи. Може да е изправен пред трудности, затова му дайте своите ценни съвети.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията: ( преди 4 години )
До Ivailo: Здравейте! Молим Ви отново да отворите статията. Везните ги очаква любов през 2020-а. :) Желаем Ви много положителни емоции. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ivailo ( преди 4 години )
честита нова година .прощавайте ама вече зодийте единадесет ли са или това няма нищо любовно за липстващата зодия . зодията която липсва е везни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар