Свободно време

Любовен хороскоп за януари 2020

Годината започва с много вълнения

02.01.2020г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Силната ви енергия ще бъде забележима от всички. Ако вече се намирате в сериозна връзка, ще се стремите към новост във взаимоотношенията, и това ще ви стимулира да направите любовния си живот по-интересен. Въпреки това не са изключени и дребни конфликти.

За необвързаните Близнаци януари ще бъде интересен месец по отношение на любовта. Тъй като няма да ви липсват възможности за нови познанства, постарайте се да изглеждате добре. Но първият месец от 2020-а ще бъде и силно емоционален за вас, а провокатор на конфликтите по-често ще бъдете вие. Обмисляйте добре поведението си, за да не навредите на романтиката.

Защо не бива да вярвате на любовта от пръв поглед?

Рак

Звездите са ви подготвили щедри подаръци, а вие с лекота ще привличате вниманието на ухажорите. Пригответе се за запознанства и флиртове. Сериозно обвързаните Раци ще се радват на вниманието и грижите на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации, но не злоупотребявайте с добрината на половинката си.

Но месецът няма да е безпроблемен и малки кризи са възможни. Вие или партньорът може да станете твърде взискателни и това да промени настройката ви един към друг.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията: ( преди 4 години )
До Ivailo: Здравейте! Молим Ви отново да отворите статията. Везните ги очаква любов през 2020-а. :) Желаем Ви много положителни емоции. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ivailo ( преди 4 години )
честита нова година .прощавайте ама вече зодийте единадесет ли са или това няма нищо любовно за липстващата зодия . зодията която липсва е везни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар