Свободно време

Любовен хороскоп за януари 2020

Годината започва с много вълнения

02.01.2020г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Много е възможно да възобновите приключила връзка. Като цяло, звездите съветват Стрелците да се отърват от предразсъдъците и страха. Обърнете внимание на въпросите, свързани с интимността, нейното качество. Споделете фантазиите си с партньора си, опитайте се да разберете какви са и неговите желания. Периодът е подходящ за експерименти в спалнята.

Необвързаните имат шансове да се сбогуват със самотата. Някой ще отговори на техните чувства.

Любовен хороскоп за 2020 година

Козирог

Любовните връзки, които са започнали наскоро, ще ви донесат много щастие. Любимият човек ще ви изненада приятно. Ако сте имали конфликтни ситуации, то началото на месеца е подходящо време да ги изгладите.

Комуникацията ще е решаваща в този случай. Намерете компромисно решение, което да удовлетворява и двете страни. Ако го направите, ще успеете да възстановите баланса във взаимоотношенията си.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията: ( преди 4 години )
До Ivailo: Здравейте! Молим Ви отново да отворите статията. Везните ги очаква любов през 2020-а. :) Желаем Ви много положителни емоции. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ivailo ( преди 4 години )
честита нова година .прощавайте ама вече зодийте единадесет ли са или това няма нищо любовно за липстващата зодия . зодията която липсва е везни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар