Свободно време

Любовен хороскоп за януари 2020

Годината започва с много вълнения

02.01.2020г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Началото на януари обещава много ярки събития. Някои от вас ще започнат романс на работното място. Комуникацията ще премине в приятелство, а то – в нещо повече. Някъде там е и любовта. Промени може да очакват тези Водолеи, които са във връзка със Скорпион или друг Водолей. Ще се радват на искрени и дълбоки чувства с тези представители на зодиака.

Останалите, които са обвързани е добре да разнообразят повече връзката си и да внимават с моментите на ревност. Внимавайте с критиките към половинката си и избягвайте конфликтите.

Риби

Уважаеми Риби, през януари нищо няма да попречи на желанието ви да изградите силна романтична връзка с обекта на вашето желание. Той или тя, ще ви покаже своите силни чувства, дори е възможно да получите предложение за брак.

Свързани статии

Звездите съветват необвързаните представители на зодията да излязат от своята зона на комфорт, ако искат да срещнат любовта. Една малка афера може да се превърне в нещо сериозно. Ако сърцето ви вече е заето, може да се появи и друг ухажор и да решите да смените настоящия си партньор, особено ако връзката с него не ви удовлетворява.

Снимки: Istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията: ( преди 4 години )
До Ivailo: Здравейте! Молим Ви отново да отворите статията. Везните ги очаква любов през 2020-а. :) Желаем Ви много положителни емоции. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ivailo ( преди 4 години )
честита нова година .прощавайте ама вече зодийте единадесет ли са или това няма нищо любовно за липстващата зодия . зодията която липсва е везни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар