Свободно време

Дневен хороскоп за 30 декември

Запознайте се с астрологичната прогноза за понеделник

30.12.2019г. / 06 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ще повишим своите амбиции и ще подходим методично, стъпка по стъпка към осъществяването на своите планове. Какво ни очаква според зодиакалния знак? Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Старото, познатото и стабилното никъде няма да отиде, но покрай обичайните неща ще се отворят и нови хоризонти. Ако ги прецените реално, ще можете наистина да промените някои елементи от бита и ежедневието. Важното е да не се увличате твърде много.

Телец

Силата ви днес е в две направления: самоорганизация и дисциплина. Ако човек ви наблюдава от страни ще си помисли, че сте решили да свършите всичката си изостанала работа от цялата година в един ден. Хубавото е, че изобщо нямате подобни намерения, но пък сте убедителни.

Близнаци

Човек от най-близкото ви обкръжение може да ви изненада с изключително некоректна и подмолна постъпка. Запазете спокойствие, слушайте и наблюдавайте. Съвсем скоро ще разберете какви са били мотивите и ще можете да си изработите правилна тактика на поведение.

Рак

Събитията ще се развиват абсолютно различно от предположенията ви. Първоначално може да не ви харесат, но ако отделите малко време за размисъл и анализ бихте могли да се възползвате от тях пълноценно. Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления или друга материална придобивка.

Какво ви очаква в любовта в годината на Плъха

Коментирай