Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2020

Да надникнем в астрологичната прогноза за януари

02.01.2020г. / 12 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в първия месец от новата година. С трепет очакваме да разберем какво ще ни донесе 2020-а година, дали ще е успешна в личен и професионален план. Започваме с първия месец от годината – януари. Вижте месечния хороскоп за януари, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Акцентът през този месец ще падне върху отношенията. Подхождайте предпазливо към хора, които не познавате твърде добре. Преценявайте много внимателно обещанията, които давате.
Отношенията може леко да поохладнеят в семействата с дългогодишен стаж.

Необвързаните не бива да се въодушевяват от първото успешно запознанство. Не е изключено да попаднат на неподходящ партньор. Не лишавайте от внимание възрастните си роднини.

Работете внимателно, за да избегнете възможността за грешки и оттам за забележки. Не разгласявайте намеренията си, опонентите ще се възползват.

Минимизирайте разходите доколкото е възможно. Допълнителни финансови постъпления са вероятни едва в края на месеца.

Женски хороскоп за януари 2020

Телец

Ще постигнете целите си, но с малко повече усилия от обикновено. Ще се редуват напрегнати периоди с малко по-спокойни. В трудни моменти ще получавате помощ, за която трябва да се отблагодарите подобаващо.

Обвързаните може да научат някаква неприятна тайна за партньора си. Не бързайте с изявленията и драматичните сцени, истината винаги има две страни. Интригуваща личност ще нахлуе в живота на необвързаните. Имайте предвид, че първите емоции ще са заблуждаващи.

Неоспорими резултати от работата си ще получите едва в края на месеца. Проверявайте внимателно документите, които подписвате. След актуализиране на част от старите проекти е възможно да получите допълнителни финансови постъпления. Проявете сдържаност, ако сте на ново работно място.

Какво ви очаква в любовта в годината на Плъха

Близнаци

Интуицията ви е силна, а тонусът – висок. Благоприятна комбинация, която ще ви позволи да предвидите ходовете на съперниците си и да се подготвите за тях. Ще успеете да се възползвате дори от ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни.

Обстановката ще е спокойна за влюбените Близнаци. Без изненади и тревоги. Ако връзката ви е регламентирана няма да се промени, ако се познавате отскоро не е изключено да установите, че раздялата е за предпочитане пред съвместния живот.

Ритъмът на работното място ще е спокоен и равномерен. Отношенията няма да предизвикват противоречия. В началото на месеца е добре да използвате част от времето за самоусъвършенстване.

През втората половина ще създадете устойчива и хармонична делова връзка. Финансите ви ще са стабилни, ако не си позволявате излишни разходи. Месецът не е подходящ за скъпи покупки с дълготрайно предназначение.

4 зодии, за които януари ще е прекрасен

Рак

Всичко, с което се захващате ще ви радва, защото ще сте активни и позитивни. Колкото по-решително подхождате към предизвикателствата, толкова по-добри ще са крайните резултати.

Крайно време е да прекратите връзка, която отдавна е в критично състояние. Няма вече какво да очаквате, емоциите са изчерпани.

Новосъздадените семейства може да се увеличат с още един член или пък да разберат, че това ще се случи след известно количество месеци. Не лишавайте приятелите, децата и по-възрастните си роднини от внимание, грижа и помощ.

Обстановката на работното място ще е противоречива. На моменти ще се налага да се натоварвате с допълнителни задължения, като същевременно не бива да отлагате текущата си работа. Наблюдавайте и анализирайте. Ще разберете кой „ви мъти водата“ и кой споделя възгледите ви.

В края на месеца ще получите висока оценка за вложените усилия при това не само на думи.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Коментирай