Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2020

Да надникнем в астрологичната прогноза за януари

02.01.2020г. / 12 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Предстои ви интересен избор. Ако искате да получите нещо ново, ще се наложи да се откажете от нещо старо. Паметен момент, защото ще е свързан с трансформация в ценностната ви система. Ще си дадете ясна сметка кое за вас е важно и от какво трябва да се освободите завинаги.

Смелата първа крачка ще се отрази директно на огнения ви характер. Ще осъзнаете, че единственото условие за получаване на положителен външен ефект е бързата вътрешна промяна, че ако сами не преборите недостатъците си, няма кой да го направи. Тези метаморфози ще се отразят на отношенията ви с „ефекта на доминото“.

Съществуващата връзка ще придобие нов смисъл, а ако все още търсите подходящ партньор изненадващо ще го намерите в групата на старите си познати.

Текущите задължения ще са до болка познати и лесно изпълними. С каквото и да се захванете, ще го направите „като за изложба“, но не се главозамайвайте от успехите. Търсете баланс между личните и колективните интереси. Непознатите дейности, доколкото ги има, ще са свързани с различни по продължителност командировки. Приемете ги, ще създадете нови контакти, които ако не друго, поне ще внесат разнообразие в ежедневието.

Важни уроци за всяка зодия за 2020-а година

Козирог

Началото на годината ще е нещо като лек застой. Период, който ще ви даде възможност да подредите целите, да анализирате направеното и да структурирате следващите си ходове. Някои сложни въпроси ще получат бързи и лесни отговори по благоприятно стечение на обстоятелствата.

Не приемайте личните си отношения като даденост. Търсете начин да ги разнообразите, да разчупите стереотипите и да повишите динамиката. Потъването в рутина ще увеличи духовното разстояние между вас и партньора и след време ще съжалявате за пропуснатите възможности.

Въздържайте се от критични забележки, прекалена взискателност и неоснователни капризи. Заменете шаблоните с експерименти, ще откриете неподозиран потенциал във връзката си.

На работното място ще битува обичайното затишие. От една страна ще ви се прииска да разнообразите ежедневието, от друга няма да сте съвсем сигурни какво точно искате да се случи. Няма смисъл да бързате. Старанието и последователността, а може би пък и творческите умения ще ви отведат на ново работно място или на по-различна позиция.

Финансовото ви състояние след поредицата празници предишния и в началото на този месец ще е доста нестабилно. Може да се наложи да „затегнете колана“ временно, докато възстановите баланса между приходите и разходите си.

Как да спечелите сърцето на жена Козирог

Водолей

Поривът на новогодишната еуфория ще ви импулсира почти през целия месец. Усещането ви ще е, че едва ли не във всеки следващ ден ще ви се случва някаква приятна изненада. Дори и да не се случва, ще се радвате на малките удоволствия и уверено ще следвате въображението си.

Любовта ще ви завладее безусловно и ще погледнете към партньора си с „нови очи“, независимо дали от години сте заедно или се познавате само от няколко седмици. Ще се чувствате прекрасно с „розовите очила“, но бъдете готови, че на моменти ще се налага да ги сваляте по чисто битови причини. Приемайте задълженията си с чувство за хумор и без пристъпи на ревност и недоволство.

Не подценявайте сложността на професионалните си задължения. Изпълнявайте ги последователно, търсете подробни указания и инструкции за очакваните резултати, спазвайте правилата. Фантазията си е фантазия, но за постигане на конкретни резултати ще са ви нужни реални действия. Не се страхувайте от неизвестното, но и не залагайте на чужди идеи.

Финансовото ви положение през втората половина на месеца може да се окаже леко критично. Намалете разходите и не взимайте заеми, ще ви „дръпнат към дъното“.

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

Риби

Ще направите първата крачка в новата година завладени от спомени за старата. Лека носталгия, лека тъга по миналото ще витае в мислите ви. Не се вглъбявайте излишно, за да не се получи така, че да „тъпчете на едно място“ през целия месец. Сменете посоката и ориентирайте опита от миналото към плановете за бъдещето.

Личните отношения още през този месец ще са белязани както от срещи, така и от раздели. Нито едните, нито другите ще са окончателни и трайни, така че не се натъжавайте, но и не хранете особено оптимистични надежди за близкото бъдеще. Не отлагайте тежките разговори, но и не „наливайте масло в огъня“ с поведението си. Ако си направите правилните заключения ще можете да съхраните това, което ви е нужно и да се освободите от онова, което ви връща назад.

Бъдете предпазливи и наблюдателни на работното място. Отстоявайте позициите си. Не е изключено някой съвсем явно да се опита да ви постави „прът в колелата“. Защитавайте се с аргументи, участвайте в общите дискусии, но не разкривайте замислите си. Не се плашете, ако изведнъж осъзнаете, че е възможно да загубите работното си място. Спомнете си твърдението, че когато губите не знаете какво ще спечелите и бъдете готови да предприемете решителни стъпки.

Не позволявайте на никого да се намесва в управлението на финансите ви.

Коментирай