Свободно време

Нумеролог за 2020-а: Бурна година и много конфликти

Какво ни говорят цифрите за новата година

06.01.2020г. / 13 09ч.
Аз жената
Нумеролог за 2020-а: Бурна година и много конфликти

Нумерологът Милена Иванова разкри тайните на числата в студиото на „България сутрин“, споделяйки какво да очакваме от символиката на числата и двойките, заредени в годината.

„От нумерологичния запис на годината – 2020, който редуцирано прави 4, става ясно, че годината ще е наистина бурна. Четворката се свързва с квадрата. Ще се възбудят неприятни събития и страсти в хората“, сподели тя за Bulgaria ON AIR.

Четворката пробужда страхове, негативни емоции, конфликти. Може да има големи сътресения и бедствия.

„Такива години ни се дават, за да отработваме кармичните си програми и да се справяме с неща от миналото, за да можем да имаме едно по-добро бъдеще“, смята нумерологът.

В Китай хората имат тетрафобия – фобия от четворки. Тетра означава смърт и страх. В китайския календар материална година е година с път на живота 8. Очаква се годината да бъде с материален характер.

Най-добра година ще имат хора родени на първото число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят изключително добри периоди, много новости, промени и възможности за рестартиране на живота“, сподели още Милена Иванова.

Според нея в общ мащаб годината няма да е много приятна, но спрямо личната си нумерологична карта, всеки човек ще я преживее по различен начин.

Спецификата на годината е 6, 7, 8. Редуцирани тези цифри правят 3. Тройката дава по-добър шанс, след като нещата се объркат, да се подобрят и да отидат към по-добро, стана ясно още от думите ѝ.

Няма да има много сватби тази година. Повторяемост на числата в никакъв случай не гарантира, че датата е подходяща“, каза нумерологът.

Тя препоръчва да се търсят нечетните цифри, като 1, 3, 5, 7 – те ще бъдат по-успешни.

„В областта на спорта е твърде възможно да има добри успехи. В това отношение прогнозите са добри“, разкри Иванова.

Повече вижте във видеото.

Коментирай