Свободно време

Късметлия спечели 200 000 лева от играта „Еврошанс“

Печалбата се пада в пункт на „Евробет“ в село Мост

09.01.2020г. / 09 56ч.
Михаела Лазарова
Късметлия спечели 200 000 лева от играта „Еврошанс“

Запознайте се с Билял Яхяоглу, който спечели впечатляващата сума от 200 000 лева в играта „Еврошанс“! Знаменателното събитие се случва навръх Йордановден в една от най-късметлийските точки на „Евробет“ – родопското село Мост.

39-годишният Билял се отбива в местния пункт на „Евробет“ с някакво „шесто чувство“. Той има странното усещане, че точно днес ще спечели. И решава да пробва късмета си с талон в играта „Еврошанс“. Залага на 10 случайно избрани числа, които 5 минути по-късно му носят шестцифреното щастие.

„В първия момент, когато всички 10 числа се появиха на монитора, направо полудях и буквално онемях от вълнение. Няколко пъти проверявах талона, за да се убедя в печалбата си.“, разказва с радост Билял.

Щастливецът завършва висшето си образование в чужбина, където живее дълги години, но силната връзка със семейството и родното му място се оказват притегателната сила, която го връща отново в България.

И сега, години по-късно, той има шанса да държи в ръцете си чек на „Еврошанс“, на който е изписана сумата от 200 000 лева.

„Пожелавам на всички да изпитат подобна тръпка и дори да ме задминат с по-големи успехи. На играчите на „Евробет“ желая най-много здраве и късмет!“, завършва щастливият Билял.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати