Свободно време

4 символа, разкриващи какво желае душата ви

Те имат силна енергия

15.08.2020г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pexels; pixabay

Снимки: pexels; pixabay

Емоциите са определящи за всичко, което ни се случва. Понякога ни водят напред, но има и случаи, в които пречат. Пред вас има 4 символа с невероятно силна енергия. Изберете си един от тях и вижте какво иска вашата душа.

Лъв

Лъвът символизира вътрешната сила. Ако сте избрали него, това показва вашето желание за превъзходство и господство. Вероятно често искате да контролирате събитията около вас. Лъвът показва, че има голяма вероятност да ви се наложи да оставите нещо, върху което сте работили дълго време.

Вложили сте много време и усилия. Някъде дълбоко в душата ви са настъпили промени и сте готови да тръгнете по друг път. Помислете доколко сегашният ви живот ви удовлетворява и какво се налага да промените.

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за вас

Пясъчен часовник

Символ на неизбежността и цикличността на времето. Ако сте избрали него, това показва, че сте попаднали в капана на времето. Може би в миналото ви е имало събитие, което ви е спирало да вървите напред. Това зацикляне ви изтощава. Пуснете го! Само така ще може да продължите напред. Живейте в настоящето, бъдете уверени и знайте, че времето е ваш приятел.

Изберете златна мандала и вижте какво трябва да направите още днес

Луна

Този символ съдържа силата на емоциите и скритите истини. Ако сте избрали Луната, то в сърцето ви има буря от емоции. Има нещо, което ви притеснява много и не ви позволява да живеете нормално. То отнема от вашето спокойствие и сън. Ограничете го! Вашата душа иска мир, който може да бъде постигнат само ако успеете да се справите с тези емоции. Приемете ги, споделете ги. Това ще бъде началото на вашето пречистване. Научете се да изразявате чувствата си и сърцето ви ще намери покой.

Намислете си желание и вижте кога ще се сбъдне

Ключове

Ако сте избрали този символ, то той изразява вашата представа за собствения ви живот. Вашата душа има много въпроси и търси много отговори. Склонни сте да подлагате всичко под съмнение, особено когато отчаяно търсите истината. Копнеете да отворите нови хоризонти и да разширите границите. Действайте! Ако имате възможност, пътувайте по-често.

Коментирай
Свободно време