Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една динамична седмица с много нови възможности. Няма да липсват и предизвикателства. Какво ви очаква според зодията? Вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Събитията в по-голямата си част ще са непредвидими. Ще осъзнаете, че нещата не ви харесват такива, каквито са. Ще ви се иска да стартирате някои промени.

Акцентът на грижите ви ще падне върху професионалните отношения и професионалните задължения. Не е изключено да решите, че е крайно време да смените работното място или позицията. Интересното е, че мотивът ви няма да е свързан с финансите, а по-скоро с междуличностни конфликти.

Не прехвърляйте проблемите си „от болната глава на здравата“ или по-точно от публичната сфера в семейството.

Любовен хороскоп за 13 – 19 януари

Телец

Ще ви засипят с огромно количество работа още в началото на седмицата. Част от задачите ще са сложни, заплетени или просто непонятни. Мобилизирайте се. В състояние сте да се справите и трябва да постигнете задоволителни крайни резултати не толкова, за да получите похвала, колкото за да докажете на някой, който се опитва да ви пречи, че няма да позволите да ви слагат капани.

И с личните ангажименти няма да ви е лесно, но спрямо тях трябва да се опитвате да прилагате нестандартни подходи. Познатите схеми няма да ви помогнат. Следвайте въображението си и си повтаряйте, че сте се преборвали и с по-сериозни предизвикателства.

Коментирай