Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Замислите ви са много и кой от кой по-амбициозни. А най-важното е, че сте решили да ги осъществите всички и заедно. Няма да стане, така че не се опитвайте да прескачате сянката си. Изберете си достатъчно надежден фактор за класификация и ги подредете. Например, по предполагаем финансов резултат. След това със сигурност ще успеете не само да стартирате, но и да довършите част от тях.

Привлекателни сте, магнетични и любовните преживявания ще са източник на незабравими емоции. Контактите ще са интензивни, което ще даде шанс на необвързаните да проверят силата на чара си.

4 символа, разкриващи какво желае душата ви

Рак

Ще разполагате с достатъчно удобни моменти за уреждане на личните отношения. Ако промените подхода си към околните, приемете себе си като един от всички, овладеете емоциите и намалите претенциите, ще намерите общ език и с любимия човек, и с деловите си партньори. Близките ще ви подкрепят и ще се споразумеете за редица спорни въпроси.

Отнасяйте се към околните така, както бихте желали да се отнасят към вас. Или се въздържайте от остри критични забележки, или ги приемайте с усмивка, когато са по ваш адрес. Избягвайте двусмислените изказвания, бъдете откровени. Възможно е да получите предложение за краткотрайна допълнителна работа с добро заплащане.

Коментирай
Свободно време