Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Животът ви през тази седмица на моменти ще прилича на уестърн. Ще има грешки, ще има състезания, ще има съмнения, ще има и победи. Грешките ще са си ваши и ще са резултат от недостатъчното ви разбиране върху някои въпроси. Победите ще са в сферата на семейните и роднински отношения.

Що се отнася до съмненията, ще се наложи да смените гледната точка, за да ги преодолеете. Най-важното е да не губите мотивация, да сте последователни и да вярвате в себе си.

Скорпион

Ще получите интригуващи делови предложения, отнасящи се до личните ви умения или частен бизнес. Ще са от хора, с които към момента не си партнирате, но имат желание да работят заедно с вас или да ползват услугите ви. Ще ви е нужна допълнителна информация, за да формулирате отговора си. Проверявайте внимателно данните, които получавате и ако решите да приемете офертата, прегледайте старателно документите, които се налага да подписвате.

Мирът в семейството зависи почти изцяло от вас. Не подминавайте с безразличие грижите на близките си и не се опитвайте да ги манипулирате.

Коментирай