Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 януари

Предложения за Скорпионите

13.01.2020г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще получите новини, които чакате от доста време. Може да са свързани с промяна на работата или с допълнителни сделки. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем, особено ако са свързани с преумора. Осигурявайте си достатъчно сън, за да сте пълноценни и работоспособни.

Не е желателно да отлагате задачите си във времето. Правете всичко в обичайния ред, ако не искате да разбъркате графика си необратимо. Всичко отложено или изоставено ще се усложни и ще създаде непредвидени затруднения.

Зодии, които имат гореща любов с Козирога

Козирог

С някои от уж добре познатите обичайни занимания ще се натъкнете на затруднения. Усещането, че няма да се справите ще предизвика тревога. Потърсете причините. Може да са свързани с някои от принципите ви, които трябва да осъвремените или пък с познанията ви, които трябва да надградите. И в двата случая „камъкът е във вашата градина“ и колкото по-бързо се заемете, толкова по-добре.

Не допускайте мрачните мисли да ви завладеят и да ударят върху самочувствието ви. Споделяйте притесненията си с близки или приятели, които винаги са ви разбирали. Те ще осъзнаят правилните отговори по-бързо от вас и ще ви ги подскажат.

Коментирай