Свободно време

Годишен хороскоп за всички знаци за годината на Белия Метален Плъх

Вижте какво ви очаква през годината според китайския зодиак

25.01.2020г. / 08 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Кон

Основните проблеми на Коня ще са свързани с финансите и със законите. Вторичните, които може и да са следствие от първите, ще са свързани с романтичните отношения. Като цяло от него ще се изисква предпазливост, съобразителност и търпение.

Ще трябва да се труди упорито, за да осъществи намеренията си. Повишаването на приходите няма да е случайно, а следствие от увеличаване на задълженията и отговорностите. Които пък от своя страна ще намалят възможностите за почивка и развлечения.

Личните отношения за семейните Коне ще са оазис на спокойствието. Необвързаните може да преживеят разочарование и да прекратят съществуващата връзка през първата половина от годината. Онези, които успеят да я запазят най-вероятно ще я оформят юридически през някой от последните месеци.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Коза (Овца)

Козата (Овцата) ще получи добри печалби от инвестиции, хазарт и краткосрочни рискови борсови операции. Проблемите ѝ ще са свързани с конкуренцията и държавните институции. Любовните емоции ще са горещи, но здравето няма да е особено стабилно.

Тя е упорита, пробивна и ще успее да се издигне в йерархията не толкова заради добрите си професионални качества, колкото благодарение на личния си чар и обаяние. Престижността на професионалната ѝ позиция ще се отрази незначително върху приходите. На допълнителни финансови постъпления може да разчита само от допълнителна работа.

Причина за проблемите на семейните ще е прекалената им разточителност, а на несемейните ще е неустойчивият им характер и завишени очаквания към партньора. За щастие, верните приятели винаги ще са им подръка за помощ и утеха.

4 зодии, които винаги казват каквото мислят

Маймуна

Маймуната, както винаги ще действа „по маймунски“. Ще наблюдава внимателно и ще реагира светкавично. С типичната си гъвкавост ще успее да се възползва дори от минимални шансове за увеличаване на приходите и подобряване начина на живот. С каквото и да се захване, няма да се изложи.

Обстановката на работното място често ще е напрегната не поради наличието на сложни и обемни задачи, а защото Маймуната ще трябва тихомълком и задкулисно да се справи с конкуренцията или с хора, които са си поставили за цел да подкопаят позициите ѝ. Ще успее да ги елиминира, ако запази спокойствие и не огласява плановете си.

Личните и романтични отношения ще са безоблачни. Дори да реши да прекрати някои връзки Маймуната ще го направи толкова изискано, че никой няма да се почувства засегнат.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Петел

Петелът трябва да е готов за непредвидени обстоятелства, които често ще го принуждават да променя плановете си. Тези трансформации може да са свързани и с финансови загуби. Особено внимание ще изискват здравето и семейството му, в частност по-възрастните членове.

Ще се справи по-лесно, ако посреща неприятните изненади със съгласие или мълчание, но не и с отрицание. Така ще си осигури време за размисъл и съответно правилна реакция. Възможностите за разширяване на хоризонтите и разгръщане на потенциала няма да са много, но ще са очевидни.

Семейните ще са доста ангажирани с проблемите или по-точно със стремежите за професионално израстване на половинката си, а необвързаните може да започнат зашеметяващ роман на работното място, който или ще завърши с раздяла, или ще ги принуди да си търсят нова работа.

Куче

Кучето ще получи приходи от предишни инвестиции или от дългосрочни проекти, които през тази година ще довърши. Ще разполага с достатъчно възможности да повиши жизнения си стандарт, но за целта ще се наложи да се откаже от вредните навици и остарелите принципи.

Събитията в началото на годината ще се развиват с шеметна скорост, Кучето ще трябва да реагира своевременно и адекватно. В края на лятото обстановката ще е по-спокойна, финансовото положение ще е стабилно, а личните отношения ще са на етап „затишие пред буря“.

Любовта няма да е тема № 1 за Кучето през тази година. Превес ще имат роднинските отношения и здравословният начин на живот, но това не означава липса на романтични емоции. Напротив, подсказва че те по никакъв начин няма да нарушат динамичния стереотип на Кучето.

Как различните зодии се справят с развода

Глиган

Глиганът (Свинята) често ще се намира в ситуация на неопределеност, с която ще трябва просто да се съобразява без бързи решения. Той трябва да овладее пристъпите на панически атаки и изблиците на раздразнителност. Каквито и цели да си е поставил ще ги постигне само с упорит труд и никакво шикалкавене.

Промените на работното място ще са малко, но въздействащи и то не само върху отделни личности, а върху целия колектив. Глиганът ще запази, а и ще подобри позициите си, ако изразява мнението си искрено и разбираемо без излишни емоции. Финансовите постъпления ще са регулярни, а допълнителните ще са спорадични и награда за проявен професионализъм.

Отношенията ще са нестабилни на всички нива. Най-критични ще са деловите и партньорските, а най-непредвидими – семейните и любовните. Причината при вторите ще са прекалените претенции на Глигана към брачния партньор или неумението да избере подходящата личност сред почитателите си.

Коментирай