Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Близнаците да не бързат в любовта

27.01.2020г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Периодът ще е динамичен. Непрекъснато ще изникват разни дребни задължения и буквално няма да можете да „подвиете крак“. Независимо от страховете ви ще се справите с всичко. В средата на седмицата умората ще е значителна, така че е желателно да си създадете някакво развлечение.

Любовните отношения ще са спокойни. Фактор, който ще ви даде възможност да подредите приоритетите си. На парти с приятели е вероятно да се запознаете с нов човек, с когото ще ви се иска да се сближите колкото е възможно по-бързо.

Маникюр за годината на Белия Метален Плъх

Дева

Ще сте по-раздразнителни от обикновено. Контактите също ще са повече от обикновено. Постарайте се да запазите спокойствие, за да не развалите необратимо отношенията си с някого. Проявете толерантност към колегите и шефа.

Непредвидено делово пътуване ще ви отдалечи за известно време от обичайната среда. Разнообразието ще ви се отрази добре.

Личните отношения ще са толкова спокойни, че може да ви хрумне да атакувате половинката си с желания, които преди време са ви били отказани. Не прекалявайте. Финансовото ви положение ще е стабилно.

Коментирай