Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Близнаците да не бързат в любовта

27.01.2020г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ако сте си поставили за цел да смените работното място, то не се надявайте, че ще се случи през тази седмица. Предложенията за развлечения ще са много повече от тези за работа и ще са доста изкушаващи. Независимо от всичко, е желателно да ограничите разходите. Колективните дейности ще са по-ефективни от индивидуалните.

В края на седмицата е вероятно да получите допълнителни парични постъпления. Няма да са случайни, а плод на предишни ваши усилия. В личен план хармонията и спокойствието са изцяло във вашите ръце.

Ако от връзката липсват тези 5 неща, тя няма да е успешна

Скорпион

Малко предпазливост и наблюдателност през тази седмица няма да ви е излишна. Някой ще се опита да се възползва от доброто ви отношение. Усетите ли опити за манипулация, приемете го като сигнал, че трябва да се дистанцирате от въпросния човек. След сряда подхождайте творчески към всяко занимание.

Не участвайте в никакви рискови проекти. Не само ще загубите пари, но и ще се разочаровате.

Ще измислите подходящ вариант за прекратяване на разправия с роднините си. Любовните отношения ще са в рамките на предположенията ви, безоблачни, на моменти скучни. Използвайте свободното време за контакт с природата.

Коментирай