Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Близнаците да не бързат в любовта

27.01.2020г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Всичко ще се случва някак си трудно в началото на седмицата. Не търсете причините извън себе си. Мобилизирайте се и ще получите желаните резултати. Успехите ще ви ентусиазират, но независимо от всичко не е желателно да изпадате в крайности. Да преминавате от пълна апатия към работохолизъм.

В края на седмицата се заемете с битовите и домашни задължения. Не е изключено да ви посетят нечакани гости отдалече. Ще създадат допълнителни грижи, но ще ви е приятно. Не прекалявайте с промените във външния вид.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Козирог

Ще сте толкова производителни, че даже враговете ви ще покажат уважение. На моменти ще се налага да се заемете с лидерски функции, независимо от желанието ви. Ще имате и екстрената задача да помогнете на нови или млади колеги да се впишат в екипа. За допълнителните дейности ще получите допълнително заплащане.

Личните и в частност романтичните отношения ще са леко конфликтни. Причина за разногласията ще е прекалената ви заетост. Поне в почивните дни направете компромис и отделете време за любимия човек и семейството.

Коментирай