Свободно време

Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Везните

30.01.2020г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще напреднете през този месец, само ако се придържате към правилото бързай бавно. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка във всички направления. За скъпи покупки с дългосрочна употреба е подходяща втората половина и даже последната седмица на месеца и то, ако старателно сте подготвили целия процес. Имайте си едно наум, че въпреки всичко са възможни и изненади, особено ако процесът не зависи само от вас. Следете промените на информацията, от която зависят крайните ви решения.

Планирайте важните срещи за началото на месеца. По този начин ще си осигурите време за обмисляне на сложните сделки. В личен план отношенията с по-младите колеги и роднини ще са много спокойни, за разлика от тези с по-възрастните. Претенциите им към вас често ще са прекалени и ще ви развалят настроението. Приходите ще са регулярни, опитайте се да погасите задълженията си към частни лица, ако имате такива.

4 зодии, за които февруари ще е прекрасен

Скорпион

Големите изпитания през този месец ще са свързани с дома, собствеността, семейството и уреждането на дребни битови въпроси. Стари проблеми, над които дълго сте си блъскали главата изведнъж ще бъдат „разсечени като гордиев възел“. Решението ще дойде по естествен път и ще установите, че онова, което сте възприемали като своя грешка всъщност се е оказало съвсем правилен, но малко предварителен ход. В средата на месеца ще получите интересни предложения за промяна на работата. Уточнете подробно условията преди да отговорите.

През втората половина на месеца комуникацията ви ще е затруднена както технически, така и вербално. Напрежението леко ще се покачва. Преценявайте изказванията си, за да не оскърбите незаслужено именно хората, които са на ваша страна. Ако все пак допуснете емоциите да навредят на отношенията ви, то в последните дни ще сте в състояние да уредите всички съществуващи спорове, да защитите гледната си точка и възстановите симпатиите към себе си.

Коментирай