Свободно време

Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Везните

30.01.2020г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Желанието ви да разширите кръгозора си, да повишите знанията и подобрите уменията си ще ви стимулира и мотивира през целия месец. Условията ще са благоприятни и ще намерите начин да се включите в различни краткотрайни форми на обучение, семинари, дискусии и други практически групови занятия по темите, които ви интересуват. Темповете ви на работа ще се ускорят и ще правите всичко много по-бързо и с повече удоволствие. Стремежът за напредък ще расте, но не бива да забравяте, че винаги ще се намерят хора, които да се противопоставят на инициативите ви. Дистанцирайте се и изчакайте.

В края на месеца не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови сделки и да разширявате деловите си контакти. Хората, с които се запознавате може да ви изглеждат много надеждни, но рано или късно ще ви подведат. Не се изкушавайте от „суперизгодни“ предложения, дори да са на ниски цени. Ще се окажат абсолютен ментак и ще ви е яд, не че сте си дали парите, а че са измамили доверието ви.

Любовен хороскоп за февруари

Козирог

Финансовото ви състояние ще е стабилно, но не защото ще получите повече приходи от обикновено, а защото ще сте доста по-пестеливи. Талантът да се разпореждате правилно с парите си е хубаво нещо, но и умението да се забавлявате не е за пренебрегване. За предпочитане е да се занимавате с важните въпроси в началото на месеца. Излъчването ви ще е силно и ще сте убедителни. Бихте могли да „пробиете“ за инициативи, които до момента са ви били отказвани. Паричните потоци ще са интензивни, но и в двете посоки. Основната ви задача ще е да следите разходите да не изпреварят приходите.

През втората половина на месеца не е желателно да стартирате нови проекти. За сметка на това пък, ще се справите безпроблемно с довършването на всичко изостанало. Особено ако сте започнали ремонт на жилището, автомобила си или някакъв вид техника, ще го приключите бързо и на по-ниска от очакваната цена. За сложни казуси, изискващи труден избор се допитвайте до близките или до приятели, на които вярвате безрезервно. Наставленията им ще са правилни.

Коментирай