Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на февруари ще ни изправи пред предизвикателства. Възможни са разногласия, трудности в комуникацията и финансите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Няма да сгрешите, ако през тази седмица заложите на присъщата си упоритост, като я гарнирате с малко гъвкавост. Ще разполагате с достатъчно добри условия за напредък във всяко едно от важните за вас направления. Не, че периодът ще е „розов и вълшебен“, но пречките, с които се налага да се справяте ще са във възможностите ви.

Не прекалявайте с нищо, не си губете времето и не преувеличавайте неприятностите, които ви се случват.

В края на седмицата настроението ви ще е все по-романтично, а интуицията все по-силна. Ще ви е много лесно да усетите настроението и предпочитанията на хората около себе си. Ако отношенията ви с любимия човек по някакъв повод са охладнели, значи е време да „поразпалите жарта“.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Телец

Предстоят сериозни натоварвания. При това психическите ще са повече от физическите. Почти ежедневно ще стигате до положение, в което ще ви се струва, че аха-аха и силите ви свършват. Слава Богу, вие сте прословути с издръжливостта си и няма опасност да „издадете четата“, но за ваше добро е желателно да си създадете някаква разтоварваща схема и най-вече да я спазвате.

Ако професионалните ви задължения са свързани предимно с умствен труд, то отделяйте време за разходка на открито или умерени спортни тренировки след работния ден. И обратно, ако задълженията ви са предимно физически, значи са ви нужни занимания с духовна насоченост.
По-лесно ще намирате решение на трудните казуси, ако ги споделяте с близките си.

Коментирай