Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Комуникацията на моменти ще е изключително трудна, независимо от усилията ви. Може да получите усещането, че говорите на различни езици дори с хора, с които до момента сте се разбирали „с половин дума“. Не си изграждайте прекалено оптимистични очаквания в професионален план. Няма да се осъществят. Поставяйте си по-скромни цели, за да ги постигнете с умерени усилия.

Не обсъждайте важни въпроси със семейството през тази седмица, за да избегнете остри разногласия. Ограничете разговорите до обикновените битови теми. Използвайте възможностите за самоусъвършенстване, колкото и да са минимални.

Женски хороскоп за февруари

Рак

Събитията в началото на седмицата ще съвпадат с очакванията ви за подобряване на условията, към които трябва да се придържате. Ще се отразят положително на самочувствието, настроението и творческия ви размах. Заемете се с проекти, които отдавна обмисляте, но към момента сте се въздържали да се занимавате с тях от страх, неувереност, липса на време или по други причини. Този път ще можете уверено да направите първата крачка, а щом нещо е започнало значи рано или късно ще бъде завършено.

Първите резултати, колкото и да са минимални, ще активират въображението и ще стабилизират емоционалното ви състояние. Ще си дадете ясна сметка за причините, поради които част от връзките ви са в критично състояние и ще можете да предприемете действия за подобряването им. Предложенията за помощ ще дойдат без да ги търсите.

Коментирай