Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Периодът ще е наситен с преживявания, предимно положителни, които ще дадат тласък на въображението ви. Емоционалното ви състояние ще е стабилно, а настроението – усмихнато. Ще съумеете да реагирате с усмивка и чувство за хумор дори на временните неуспехи. Ограничете контактите, за да избегнете възможността от зараза с вирусна инфекция. Ако все пак се случи вземете незабавни мерки, за да не се стигне до усложнения.

Не е изключено нови делови партньори да потърсят връзка с вас. Информирайте се подробно за състоянието на бизнеса им преди да приемете покана за среща или оферта за съвместна работа.

Любовен хороскоп за 3 – 9 февруари

Скорпион

Тежестта през тази седмица ще се падне на уреждането на въпроси, свързани с дома, семейството и имотите. Ако купувате или продавате недвижим имот, то най-вероятно ще успеете да оформите всички детайли по сделката и да постигнете цена, удовлетворяваща и двете страни. Няма да имате сериозни спънки в случай, че сте си набелязали закупуване на нови мебели, дребна техника и други стоки, оформящи домашния уют и интериор. А за финал на целия процес е възможно да ви посетят и гости от далече.

Общата работа ще ви сплоти и ако към момента е имало някакви разногласия между членовете на семейството, те ще бъдат забравени. По-сериозните грижи ще са свързани с някой от по-възрастните ви роднини.

Коментирай