Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Почти непрекъснато до вас ще стигат огромни количества информация, която може и да не сте търсили. Не я пренебрегвайте. Прегледайте я внимателно и ако я получавате по интернет, бъдете внимателни за вируси. Интересното е, че тя на вас може изобщо да не ви послужи, но да се окаже полезна за близките, приятелите или колегите ви. Споделяйки тревогите и затрудненията си ще им помогнете с подходящия съвет в точния момент именно, защото имате информацията, която те нямат. Благодарността им ще е достатъчна награда, „гъделичкаща“ самочувствието ви.

Подхождайте активно и с чувство за хумор към всички въпроси, с които се налага да се занимавате. Най-неясните ще са свързани с децата ви, които ще искат всичко „тук и сега“. Амбицирайте ги да се справят самостоятелно. Така ще си осигурите време за мислене по решаване на казусите им.

Любовен хороскоп за февруари

Козирог

Ще се наложи да се откъснете от обичайните си задължения и да работите самостоятелно върху проект с много неизвестни. Направете го без страх. Дори да не стигнете до края ще сте трасирали най-важните етапи. Оформяйте документите си старателно, за да избегнете разправии с държавната администрация. Искания, разрешителни или други удостоверения, за чието изработване сте подали заявление преди време, ще бъдат готови предсрочно и ще ви подпомогнат да отхвърлите без особени усилия текущ организационен проблем.

Въздържайте се от решения, продиктувани от емоции. Ако сте набелязали покупки на предмети с дълготрайна употреба за дома най-вероятно ще попаднете на подходящи и удовлетворяващи очакванията ви.

Коментирай