Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари

Лъвовете да внимават с парите

03.02.2020г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Вълнуващите преживявания в по-голямата си част ще са от личен характер. Преценявайте внимателно с кого можете да споделите емоциите си и кой би ги използвал във ваша вреда. Не се доверявайте на хора, които прекалено усърдно се стараят да ви привлекат на своя страна. Целите им най-вероятно ще са меркантилни. Ще се сетите за оригинален начин, чрез който да подобрите ефективността от работата си. Започнете прилагането му, но самостоятелно и без да обяснявате на околните замисъла си. Следете реакциите им, ще ви подскажат кой се готви да спретне интрига по ваш адрес.

Най-подходящият начин да се заредите с положителна енергия е да посетите мероприятие с духовна насоченост – кино, театър, концерт. И това развлечение да е в подходяща компания. Ще ви тонизира и въодушеви.

Любовен хороскоп за 3 – 9 февруари

Риби

С каквото и да се захванете през тази седмица, ще го завършите успешно. Обмисляйте решенията си задълбочено. Грешките, ако допуснете такива, няма да са фатални, но ще ви развалят настроението. Новите делови контакти ще са интригуващи и дълготрайни. Разговори с партньорите ще ви подскажат варианти за подобряване на съществуващите към момента крайни резултати от работата.

Настроението ви ще е романтично почти през цялата седмица. Взаимоотношенията с близките ще са спокойни и радващи. Обсъждането на щекотливи въпроси, което преди е предизвиквало остри сблъсъци сега ще премине без противоречия.

Коментирай